Date despre cont

Nu sunt produse | Total: 0,00 lei

+40 (730) 330 345

comenzi@gourmandis.ro

Afla primul noile oferte si meniul zilei

Termeni si conditii

 

Accesul pe site-ul nostru si utilizarea acestuia sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile.

 

Vizitand si utilizand acest site, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos (pe care va rugam sa le cititi cu atentie):

 

Drepturi de autor

Site-ul nostru este proprietatea S.C. Abi Food Delivery S.R.L.

 

Intregul continut al site-ului nostru - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C.Abi Food Delivery  S.R.L. si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala.  

 

Folosirea fara acordul scris al S.C. Abi Food Delivery  S.R.L. a oricaror elemente de pe site-ul nostru se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului numai in limitele metionate in prezentul document. Pentru raportarea incalcarii legii drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati pe e-mail office@gourmandis.ro sau sa sunati la numarul de telefon +40.0730.330.345.

 

Accesul

Proprietarul site-ului garanteaza utilizatorilor acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul nostru. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

 

Accesul limitat nu ii confera dreptul utilizatorului de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului site-ului, fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre site-ul nostru este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru proprietarul site-ului sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru. 

 

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala!

 

Produsele si serviciile oferite

Proprietarul site-ului  are dreptul de a modifica sau de a sista serviciile puse la dispozitia utilizatorilor prin intermediul site-ului nostru, partial sau in totalitate, cu sau fara o notificare prealabila. Proprietarul site-ului poate schimba in orice moment continutul site-ului si termenii si conditiile de folosire ale acestuia. 

 

Acceptand sa utilizeze acest site, vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor de pe acest site se face pe propria raspundere. Proprietarul acestui site nu ofera nicio garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.  

 

Proprietarul site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul online. Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si ele pot fi diferite de produsele fizice (culoare, aspect etc.). Proprietarul site-ului isi asuma dreptul de a nu onora anumite comenzi in cazul in care respectivele produse nu mai fac parte din oferta curenta. In cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

Reclamatii si sesizari

Toate problemele legate de comenzi pot fi adresate telefonic la numarul +40.730.330.345 sau prin e-mail la comenzi@gourmandis.ro.

 

Reclamatiile privind starea produselor livrate trebuie comunicate in decurs de maxim 2 (doua) ore de la intrarea in posesie a acestora, telefonic la numarul +40.730.330.345 sau prin e-mail la comenzi@gourmandis.ro. Returnarea respectivelor produse se va face in maxim 4 ore prin ridicarea lor de catre agentul website-ului nostru, de la locatia clientului. In cazul in care in urma verificarii se dovedeste ca produsele nu respecta cerintele mentionate de catre client in formularul de comanda, produsele se inlocuiesc. In cazul returului, Abi Food Delivery S.R.L. se angajeaza sa restituie intreaga suma clientului.

 

Promotii si concursuri

Proprietarul site-ului stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul nostru este gazduit de serverele unei terte firme.      

 

Proprietarul site-ului nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. Proprietarul site-ului nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului nostru. Proprietarul site-ului nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare.

 

Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

 

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punct de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document. Proprietarul site-ului detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

 

Confidentialitatea datelor si prelucrarea informatiilor

Utilizarea site-ului implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de proprietarul site-ului.  

 

In baza prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, proprietarul site-ului garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

 

Proprietarul site-ului se obliga ca datele personale ale utilizatorilor sa fie folosite de catre noi numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile cu caracater personal primite prin intermediul site-ului nostru vor putea fi folosite pentru procesarea comenzilor, crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile noastre sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de noi prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.).  

 

Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Pe site-ul nostru utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si a parolei personale. Proprietarul site-ului nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale. Proprietarul site-ului, insa nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.

 

CONSIDERATII GENERALE

Legile romane guverneaza Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatorii  si proprietarul site-ului se va rezolva pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Modalitati de plata disponibile 

Plata produselor comandate de pe site se poate efectua in urmatoarele moduri:
- la livrare, numerar
- la livrare, prin POS mobil
- la livrare, cu bonuri de masa

- la livrare, cu bonuri valorice

- sistem prepaid

 

Ambalajele sunt incluse in pretul produselor, iar preturile afisate pe site includ TVA 9%.

 

Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face de catre agentii nostri coform intervalului stabilit in prealabil si de comun acord. Livrarea este gratuita in Iasi atata timp cat se respecta comanda minima.